آگاهی بخشی درمورد بیزینس پلن با تاپ توجیهی و فواید آن

در مرحله بعدی طرح کسبوکار باید بتوانید اعضای تیم خود را به خوبی توصیف کنید. باید دلایل محکمی ارائه کنید که چرا تیم شما یک تیم قدرتمند است. باید توضیح دهید که هریک از اعضای تیم چطور میتواند برای رسیدن به هدفهای پیشبینی شده کمک کند.

پس حتما این قسمت را جدی بگیرید و زمان زیادی به آن اختصاص دهید. به طور کلی باید روی این موضوعات تمرکز کنید:

بهعلاوه اطلاعات مفیدی نیز از نحوه مالکیت شرکت و درصد مشارکت هرکدام از شرکای تجاری کسب و کارتان را در این بخش ذکر کنید.

در ادامه باید صنعت خودتان را تحلیل کنید؛ یعنی ابتدا با بیان دلایل شفاف نشان بدهید که صنعت شما در حال رشد است و سپس بیان کنید که کسب و کار شما چطور از پتانسیالصهيونيی این صنعت روبهرشد جهت رسیدن به سودآوری استفاده میکند.

از طرفی شاخصهای دیگری هم وجود دارد که نشان میدهند میزان علاقه به ساختوساز فضاهای سبز سازگار با محیط زیست در پنج سال گذشته افزایش یافته است:

چطور بیزینس پلن بنویسیم؟ نحوه نگارش بیزینس پلن (مراحل نوشتن بیزینس پلن) به این بستگی دارد که برای چه هدفی مینویسیم؟ برای استفاده داخلی مثل سایت؟ برای ارائه جهت دریافت وام؟ برای مشارکت در یک کسب و کار دیگر یا...؟ برای نوشتن بیزینس پلن با هرکدام از این اهداف به یک برنامه کسب و کار مبنا نیاز دارید که در ادامه نحوه ی نوشتن آن را توضیح میدهیم.

مستندسازی مدل درآمد به رفع چالش ها و مفروضات مرتبط با مدل کمک می کند. و با خواندن طرح شما، دیگران ممکن است جریان های درآمد بیشتری را برای در نظر گرفتن پیشنهاد کنند.

کل ایده تجاری شما به حل یک مشکل خاص متکی است ، بنابراین حتماً آن را به روشنی توصیف کنید.

شهرت اولین و تاثیرگذارترین عامل جذب مشتری در حوزه معماری است. سایر کانالها اولویتهای بعدی ما برای جذب مشتری هستند.

حتی میتوانید در این مرحله یک نمودار نمونه بیزینس پلن تکمیل شده کامل از سفر مشتری ترسیم کنید تا بتوانید حدس بزنید مشتریها در هر مرحله از خرید خدمات شما چه نیازهایی دارند و چطور میتوانید مشکلشان را حل کنید.

برای به حداقل رساندن هرگونه گناه احتمالی برای کسب و کار خود برنامه ریزی کنید.

به دنبال کمک خارجی باشید. دریافت مشاوره از برنامه ریز مالی یا مشاور مالی می تواند به شما کمک کند اعداد را کنار هم قرار داده و آنها را به درستی ارائه دهید.

یادتان باشد هزینهها را دست کم نگیرید. دست کم گرفتن هزینهها در آینده غافلگیرتان میکند و در نهایت باعث از بین رفتن کسبوکار میشود.

در این بخش اهداف و معیارهای شما برای موفقیت در بازه زمانی مشخص و همچنین سؤالات یا چالش های احتمالی لیست شده است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *